2 jul 2019, 9:46  

Хубост 

  Poesía » De amor, Filosófica
574 0 3

Червено цвете ще откъсна

в ръцете крехки да ѝ сложа,

бяло цвете чисто и невръстно

в косите нежни ще положа. 

 

В очите ѝ ще плувам,

ще я хвана за ръка,

усмивката ѝ мила ще целувам,

във едно ще сме с нощта. 

 

Ще я прегърна,

да изгубя пространство и време,

а намеря ли сили да тръгна

празнота пак ще ме обвземе.  

 

Червено цвете ще откъсна

в ръцете крехки да ѝ сложа,

бяло цвете чисто и невръстно

в косите нежни ще положа. 

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не целувам и не прегръщам покойници.
  • Не ти ли се струва, че казаното звучи сякаш говориш за покойница? Да не би да работиш в погребална агенция
  • Хубаво, като наричане...Нежно!
Propuestas
: ??:??