Пред мойте бели листи болката позира.
Схванах се. Не исках лицето и да претворя.
Талантът ми чудесни щрихи нарисува.
Отказвах и, но нагла беше Тя!
Завърших "прекрасната" творба.
Прелъсти ме, ръката ми не устоя.
Умора, чувство за вина.
Дали ще се хареса "красивата и грозота".
На други чувства не можех да платя.
Все на кредит се опитвах да живея.
Красивите модели отблъсна бедността.
Музата ми смачкана скрих в пустота.
27.03.08г.
© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados