30 sept 2022, 11:32

И думите се подредиха 

  Poesía » Otra
132 2 6

Пристигнах твърде рано май.

Във парка пейка си открих.

Кафенце няма, нито чай,

ми, ще напиша малък стих.

 

Мрак и пак си имат рима,

но грее Слънце –  не върви,

мълчиш, ръце – трябва зима,

стегни се, друго потърси.

 

Да кажем устните – добре,

или очи е по-добро,

останах сякаш не е зле,

закри и искам, но какво?

 

Стига! Днес не ми върви.

Това куче, пък, ми смигна,

сякаш ще ги подреди.

В този миг и ти пристигна.

 

Закри очите ми с ръце

и аз останах в пълен мрак,

и ти мълчиш, но не и те –

устните ти – искам пак ...

 

Хм ...

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??