И любовта, и омразата -
все от сърце.
По овразите стръмни
пълзим.
Ден из ден
серийно
се умъртвяваме,
сетне възкръсваме
по един.
И по правило златно -
щастие търсим
(ако има, все пак, правила).
От светия Граал
лъжичка да вкусим,
да е червена кръвта.
И по пътя
обратен -
да се влеем в тълпата.
Светлина от копнеж
да дарим.
Да поникне трева
от стъпката
сляпа
на щастливия
жив пилигрим.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados
все от сърце.
По овразите стръмни
пълзим.
Ден из ден
серийно
се умъртвяваме,
сетне възкръсваме
по един."
И любовта, и омразата - все от сърце...!
Прекрасно!