18 abr 2010, 19:53

И мисля... 

  Poesía » De amor
1012 0 12

   

 

Тялото му – огнище е жарко,

рамото – възглавница нощем.

В очите му – усмивката ярка…

И мисля  – обичам го още!

 

Снагата ми здраво обвиват

ръцете му – нежност и сила.

Устни сладост от мене отпиват…

И мисля – любов съм открила!

 

Тихият говор леко ме гали,

слънчево зайче до мене палува.

Будят се нови чувства заспали…

И мисля  – дали не сънувам!

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??