Apr 18, 2010, 7:53 PM

И мисля... 

  Poetry » Love
1014 0 12

   

 

Тялото му – огнище е жарко,

рамото – възглавница нощем.

В очите му – усмивката ярка…

И мисля  – обичам го още!

 

Снагата ми здраво обвиват

ръцете му – нежност и сила.

Устни сладост от мене отпиват…

И мисля – любов съм открила!

 

Тихият говор леко ме гали,

слънчево зайче до мене палува.

Будят се нови чувства заспали…

И мисля  – дали не сънувам!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??