18.04.2010 г., 19:53 ч.

И мисля... 

  Поезия » Любовна
1015 0 12

   

 

Тялото му – огнище е жарко,

рамото – възглавница нощем.

В очите му – усмивката ярка…

И мисля  – обичам го още!

 

Снагата ми здраво обвиват

ръцете му – нежност и сила.

Устни сладост от мене отпиват…

И мисля – любов съм открила!

 

Тихият говор леко ме гали,

слънчево зайче до мене палува.

Будят се нови чувства заспали…

И мисля  – дали не сънувам!

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??