4 nov 2017, 12:24

И никога не ще си тръгна 

  Poesía » De amor
514 0 3

На А.

 

Защо ли тебе не можах

за нищичко да те намразя?

На всички бури устоях,

като зеницата те пазя.

 

Защо ли, като ме погледнеш

сърцето ми го разтуптяваш?

Ръце към мене щом протегнеш

в прегръдка, ти ме приютяваш.

 

И там, трепереща и отмаляла,

в очите ти за миг потъвам,

без теб до днес не бях живяла,

без теб съм нищо, осъзнавам.

 

Не ме изпускай, приласкай ме

и нека в тебе да потъна,

целувай ме и пожелай ме

и никога не ще си тръгна.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??