26 jun 2011, 13:03

И няма как... 

  Poesía » Del paisaje
1470 0 43


Нощта е с вкус

на отлежало вино.

Танцуват блус

звездите - самодиви...


Пристъпя бос

ветрец по пътя лунен.

И вдига тост 

за сбъдването чудно.


Пригласят в такт

щурци опиянени...

И няма как:

събуждам се със песни.


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??