Jun 26, 2011, 1:03 PM

И няма как... 

  Poetry » Landscape
1455 0 43


Нощта е с вкус

на отлежало вино.

Танцуват блус

звездите - самодиви...


Пристъпя бос

ветрец по пътя лунен.

И вдига тост 

за сбъдването чудно.


Пригласят в такт

щурци опиянени...

И няма как:

събуждам се със песни.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??