26.06.2011 г., 13:03 ч.

И няма как... 

  Поезия » Пейзажна
1465 0 43


Нощта е с вкус

на отлежало вино.

Танцуват блус

звездите - самодиви...


Пристъпя бос

ветрец по пътя лунен.

И вдига тост 

за сбъдването чудно.


Пригласят в такт

щурци опиянени...

И няма как:

събуждам се със песни.


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??