23 ago 2009, 21:09

И няма за теб благослов 

  Poesía » De amor
746 0 9

Много е тъжно, когато

в сърцето ти няма любов!

Пустееща плаче душата ти

и няма за теб благослов!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори най-нещастната обич

е чувство, чрез което сме живи...

Аз искрено моля те, Господи,

пусни любовта да се върне.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??