Aug 23, 2009, 9:09 PM

И няма за теб благослов 

  Poetry » Love
743 0 9

Много е тъжно, когато

в сърцето ти няма любов!

Пустееща плаче душата ти

и няма за теб благослов!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори най-нещастната обич

е чувство, чрез което сме живи...

Аз искрено моля те, Господи,

пусни любовта да се върне.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??