23.08.2009 г., 21:09 ч.

И няма за теб благослов 

  Поезия » Любовна
741 0 9

Много е тъжно, когато

в сърцето ти няма любов!

Пустееща плаче душата ти

и няма за теб благослов!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори най-нещастната обич

е чувство, чрез което сме живи...

Аз искрено моля те, Господи,

пусни любовта да се върне.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??