18 nov 2007, 19:53

И още много има за разказване 

  Poesía » Otra
1158 0 8
 

Точно в онзи стар квартал се бях изгубила -

в едно мечтано мое друго измерение...

Внезапен спомен, или вятърна илюзия

натам понесе мен, Зелената?...

Не зная. Но помня - не мислех за връщане.

Боядисаните в жълто къщи

с белите завеси

бяха мои домове и ме прегръщаха.

Намерила бях мястото. Там беше есен...

И още много има за разказване.

За улици с фенери. За дворовете.

Но вътре всичко се оказа... празно.

Намерила бях мястото си

... сред декорите.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??