Obra no adecuada para menores de 18 años
Тихи, безшумни
чисти, горчиви,
винаги страстни,
целувки дари ми.
Покривай ме нежно,
докосвай ме ти,
люби ме горещо,
при мен остани.
И пак и отново
целувай ме ти,
не само в леглото
и на плажа дори.
Не спирай да искаш
от мене любов...
знам, колко обичаш
и на какво си готов.
Уморен ли си...?
Нищо...
за малко поспри,
запали си цигара,
но целувай ме ти!
© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados