31 окт. 2006 г., 00:37

И пак и отново... 

  Поэзия
666 0 9

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Тихи, безшумни

чисти, горчиви,

винаги страстни,

целувки дари ми.

Покривай ме нежно,

докосвай ме ти,

люби ме горещо,

при мен остани.

И пак и отново

целувай ме ти,

не само в леглото

и на плажа дори.

Не спирай да искаш

от мене любов...

знам, колко обичаш

и на какво си готов.

Уморен ли си...?

Нищо...
за малко поспри,

запали  си цигара,

но целувай ме ти!

© Людмила Нилсън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??