Oct 31, 2006, 12:37 AM

И пак и отново... 

  Poetry
665 0 9

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Тихи, безшумни

чисти, горчиви,

винаги страстни,

целувки дари ми.

Покривай ме нежно,

докосвай ме ти,

люби ме горещо,

при мен остани.

И пак и отново

целувай ме ти,

не само в леглото

и на плажа дори.

Не спирай да искаш

от мене любов...

знам, колко обичаш

и на какво си готов.

Уморен ли си...?

Нищо...
за малко поспри,

запали  си цигара,

но целувай ме ти!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??