12 oct 2008, 16:39

И сладко ми е...и боли от тази обич... 

  Poesía » De amor
755 0 2

Колко пъти... от съня си се пробуждах...

и те виках... във самотните си нощи...

да ме прегърнеш нежно... имах нужда...

къдриците немирни... да разрошиш...

Да усетя исках... пламнали ръцете ти...

впити страстно... в тръпнещите ми бедра...

и телата ни безумни... диво вплетени...

изгарящи докрай... във танца на страстта...

Нежно във сърцето си... те сложих...

нося те във мен... и шепа скъпи спомени...

И сладко ми е... и боли от тази обич...

не искам да видиш... сълзите ми отронени...

© Вяра Енева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??