И тая нощ съм пак сама,
прегръщам тъмнината...
И тая нощ аз пак не спя,
говоря си със тишината...
И тая нощ аз пак те търся,
там някъде в празнотата...
И тая нощ пак само тебе искам,
да усетя топлината...
И тая нощ аз пак за тебе плача,
а в мен гори тъгата...
И тая нощ аз пак усещам,
как с теб изгубвам мен самата...
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados