7.05.2009 г., 2:55 ч.

И тая нощ... 

  Поезия » Друга
582 0 3

 

И тая нощ съм пак сама,

прегръщам тъмнината...

И тая нощ аз пак не спя,

говоря си със тишината...

 

И тая нощ аз пак те търся,

там някъде в празнотата...

И тая нощ пак само тебе искам,

да усетя топлината...

 

И тая нощ аз пак за тебе плача,

а в мен гори тъгата...

И тая нощ аз пак усещам,

как с теб изгубвам мен самата...

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??