7 ene 2009, 16:55

Иди си 

  Poesía » De amor
673 0 2

Отиваш си, а как боли?

Дълбока рана в мен гори.

Ще се върнеш ли - кажи,

пожара в мен да угасиш?

Отиваш си и не разбра дори

колко много ме боли.

Залюби ме, излъга ме

и с мен се подло подигра,

не каза ми, че имаш жена и деца.

Разби ти мойте мечти,

сърцето и душата ми нарани,

по теб изплаках аз реки,

но безчувствен беше ти.

Иди си! Не искам и да знам,

че останал си отново сам,

че безумно обичала съм те аз,

а не си отвърнал на моята страст.

Иди си! Да те забравя искам аз.

За тебе  вече няма да скърбя,

сърцето си на другимо Аз ще подаря.

 Друга радост неизживяна

и любов по-силна и голяма

ще плени отново моята душа,

щом хлопна твоята врата!

© Славка Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??