28 abr 2023, 21:19

Игра 

  Poesía
134 0 0

Случайно, ли в живота си те срещнах?

Случайност, ли бе погледът ти благ?

Случаен, ли бе допирът ти нежен...

и случващото се, дали разбрах?

 

Единствен, само онзи миг разказва,

за въжделенията поразили ми ума.

За почващото или може би за края

и случилите се впоследствие неща.

 

Защото, ние смъртните не знаем

посоката със името „Случайност“.

За руслото, пресечните му точки и

изворът му бликащ до безкрайност.

 

Единствен сам Творецът някъде записва,

да бъде подреден животът ни така...

че всичките случайности пристигнали

ни впускат в нова порция игра.

 

Случайности в живота, зная... няма

Те идват в множество... разнопосочно.

Дали ще ги приемем? Не, не зная!

Но включени сме всички в тях... задочно.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??