9 dic 2012, 11:39

Игра на облаци 

  Poesía » Otra
481 0 2

Облаците са играчи,
нахлузили фанели бели,
на които няма номера.

Едва полувремето вечерно
ще покаже
сред тях има ли звезда.

© Линда Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??