9 дек. 2012 г., 11:39

Игра на облаци 

  Поэзия » Другая
483 0 2

Облаците са играчи,
нахлузили фанели бели,
на които няма номера.

Едва полувремето вечерно
ще покаже
сред тях има ли звезда.

© Линда Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??