Dec 9, 2012, 11:39 AM

Игра на облаци 

  Poetry » Other
491 0 2

Облаците са играчи,
нахлузили фанели бели,
на които няма номера.

Едва полувремето вечерно
ще покаже
сред тях има ли звезда.

© Линда Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??