17 jul 2018, 1:00

Играта на облаците 

  Poesía » Otra
438 0 5

Два облака се сблъскаха през юли

и после дъжд пороен заваля.

Окъпа той дръвчетата със дюли,

обля със сила сухата земя.

 

А всичко случи се след гръм чутовен,

разтърсил мощно нашите сърца.

Само дъгата ни остана спомен,

от тази диво-яростна игра.

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??