Jul 17, 2018, 1:00 AM

Играта на облаците 

  Poetry » Other
434 0 5

Два облака се сблъскаха през юли

и после дъжд пороен заваля.

Окъпа той дръвчетата със дюли,

обля със сила сухата земя.

 

А всичко случи се след гръм чутовен,

разтърсил мощно нашите сърца.

Само дъгата ни остана спомен,

от тази диво-яростна игра.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??