Два облака се сблъскаха през юли
и после дъжд пороен заваля.
Окъпа той дръвчетата със дюли,
обля със сила сухата земя.
А всичко случи се след гръм чутовен,
разтърсил мощно нашите сърца.
Само дъгата ни остана спомен,
от тази диво-яростна игра.
© Данаил Таков Всички права запазени