1 sept 2010, 12:10

Икона 

  Poesía
482 0 3

изток -

на тази стена са иконите

и един портрет

снимка

само тъмна сянка

в нея поглед  сещам

топъл и любящ...

снимка

под стъкло уморено

от целувки и шепот...

 

до нея - Богородица

отронва свята сълза

за теб ли... или за мен

че простичко умирам...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??