изток -
на тази стена са иконите
и един портрет
снимка
само тъмна сянка
в нея поглед сещам
топъл и любящ...
снимка
под стъкло уморено
от целувки и шепот...
до нея - Богородица
отронва свята сълза
за теб ли... или за мен
че простичко умирам...
© Дима All rights reserved.