15 abr 2007, 0:11

Илюзия 

  Poesía
716 0 3
Отново тук съм в нов дух,
раждам се, отварям очи,
светът е мрачен, само сълзи,
затварям очи, искам красота,
сега е време да се родя.
Пречистена, като сълза
махам от мене кирта
,
защо съм сама?
Защо няма красота?
Поглеждам небето, само звезди,
търся сред тях изгубени си мечти!
Илюзията е всичко

Илюзията е дори смъртта,
само в този свят любовта е истинска
и тя остава дори и след смъртта...

© Йовка Пенкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??