6 oct 2005, 23:04

има чудеса 

  Poesía
903 0 4
Нима забранено е да те обичам?
А вярвах аз във силната любов...
Светът уж беше романтичен,
а сега е празен и суров.


Нима сърцето е нищожно,
щом вярва в своята мечта...
Но знам,че всичко е възможно,
защото има чудеса.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??