Oct 6, 2005, 11:04 PM

има чудеса 

  Poetry
902 0 4
Нима забранено е да те обичам?
А вярвах аз във силната любов...
Светът уж беше романтичен,
а сега е празен и суров.


Нима сърцето е нищожно,
щом вярва в своята мечта...
Но знам,че всичко е възможно,
защото има чудеса.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??