6 окт. 2005 г., 23:04

има чудеса 

  Поэзия
906 0 4
Нима забранено е да те обичам?
А вярвах аз във силната любов...
Светът уж беше романтичен,
а сега е празен и суров.


Нима сърцето е нищожно,
щом вярва в своята мечта...
Но знам,че всичко е възможно,
защото има чудеса.

© Сияна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??