5 sept 2008, 0:06

има ли 

  Poesía
612 0 16

 

 

 

отпусни

некадърните струни

на времето

и раздай любовта

ежемесечна

може би

няма нужда от думи

и дори

днес във теб да е петъчно

целуни на морето вълните

уморени от студ са

не чуваш ли

погали

всички трепети в тебе

те са къс реверанс

на мечтите

 

ще намериш

 

неоткрехната 

диша надеждата

всред морета

от топли въздишки

потопени

в излъгани краища

 

как ли всъщност

успява  

да диша

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??