15 ago 2009, 15:22

Има надежда 

  Poesía » De amor
990 0 4

Заедно бяха в нощ и в ден,

но днес е денят на раздялата -

сърцата обвити са в мрака студен

и тръпки пролазват в телата.

 

Разделят се две пламтящи сърца,

горели в пожара любовен,

само черните въглените тлеят сега,

издига се дим тъй отровен.

 

Но има надежда, щом тлее жарта

за двете самотни сърца,

както Фениксът се ражда в пепелта,

така да се роди и любовта.

 

И осъзнали грешката, довела ги до края,

двете влюбени в захлас сърца,

че е страшно да си сам ще осъзнаят

и заедно ще продължат по пътя си...

Към Вечността!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мелинда Дейвис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??