Разстилат се златни коси на русалка,
излязла е боса от житно поле.
Смехът се разлива от щастие, пълен
от чистия въздух от тебе, море!
Морето е златно! Събрало вълните -
от вятър, надежди, звезди и луна.
Русалката тича, развяла в косите си -
земното щастие - море от мечти !
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados
,