8 ago 2007, 22:34

Искам те 

  Poesía
861 0 12

Искам те, по-силно от болката в мен.
Искря, от обич разпалвам жарта... 
преливам се в лъчите на твоят ден.
Ласки парят... изгарят плътта.
Издигам се нависоко от желание,
стигам светла, добра синева
и слънчева от любов, душата ми
литва жарка, с  чудни крила.

Пречупена в лъчите на делника,
свеждам поглед, от болка сломен.
Вярвам, че някога,  може би, ще намеря
твоят  поглед... влюбен и звезден.
Да се сбъднат писани някъде срещи,
пак да запаля в очите искри.
Искам те, с цялостта на душата си,
 моя светла любов от мечти...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??