27 may 2016, 15:19

Истината 

  Poesía » Otra
324 0 3

                                  На М.

И аз по пътя си ще мина...

Ще мина и... ще си замина.

 

Светът- във кървави забави,

и мен от срам ще ме забрави.

 

И някъде ще си почивам...

Ще идвам и ще си отивам

 

във сънищата ти зелени

и във сълзите ти солени.

 

И ще си спомняш мои думи

родени в есенните шуми.

 

Ще ми четеш и стиховете,

ще ми прощаваш греховете...

 

И спомените ни ще чоплиш,

и моята душа ще топлиш.

 

И  искам аз, любима моя,

да ме смущаваш и в покоя.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??