16 may 2009, 21:06

Истината се събужда... 

  Poesía » Otra
752 1 18

Мечтите - нестинарки боси

по въглени от спомени танцуват.

Прегръщат се без отговор въпроси

и светли мисли се целуват.

 

Щурчетата - надежди нежно свирят

и вярата е в пълнолуние.

Реки от чувства тихичко извират

и истината се събужда...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??