May 16, 2009, 9:06 PM

Истината се събужда... 

  Poetry » Other
744 1 18

Мечтите - нестинарки боси

по въглени от спомени танцуват.

Прегръщат се без отговор въпроси

и светли мисли се целуват.

 

Щурчетата - надежди нежно свирят

и вярата е в пълнолуние.

Реки от чувства тихичко извират

и истината се събужда...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??