16.05.2009 г., 21:06 ч.

Истината се събужда... 

  Поезия » Друга
750 1 18

Мечтите - нестинарки боси

по въглени от спомени танцуват.

Прегръщат се без отговор въпроси

и светли мисли се целуват.

 

Щурчетата - надежди нежно свирят

и вярата е в пълнолуние.

Реки от чувства тихичко извират

и истината се събужда...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??