14 jul 2006, 0:25

ИСТИНСКА 

  Poesía
922 0 13
                    Истинска


Не ме заключвай в призрачно безвремие,
да сещам искам всеки отминаващ миг,
в стрелките на очакващото нетърпение
да търся истините свои - смях и вик...

Не ме орисвай на мълчание тегобно,
треперят устните във шепот онемял,
да викам искам - с писък, волно -
с вериги мойта тишина сковал.

Да бъда истинска, понякога да страдам,
да сещам болката, да вярвам, че ще спре,
човек да бъда искам, да мога да прощавам,
не ми отнемай, моля те, човешкото сърце...


18.06.2006г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??