7 mar 2009, 10:19

Истинският 

  Poesía » De amor
580 0 22


Сълза лицето ми погали,
търкулна се и бавно падна,
пожар в душата ми запали
във тази нощ, така прохладна.


Щастлив - отново си до мен,
от пръстите ти допира усещам -

дано не идва следващият ден,

а утрото, не искам да посрещна.

Дано нощта да бъде наша,

да бъде истина, а не химера,

да пием пак от пълна чаша,

във тебе истинския да намеря.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??