20 jul 2008, 12:56

Избрах 

  Poesía
699 0 21


Кафето, цигарите, телефона...
Нощта е дълга и предстои.
Мислите скитат - бездомни,
ловят и пускат звезди.
От искреност чак ми нагарча.
Светулка в мрака до мен.
Тъжно е някак, макар че
сама си избрах този плен.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??