Запалих свещ в храма
Страхът го вече няма
Оковите строших
Душата в светлина обвих
В светлината любовта открих
С чисти мисли се покрих
Раздадох се...
Простих...
Частичка топлинка дарих
Тъгата в мен я няма
Запалена свещица
Съм във храма...
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados