Снегът, по-топъл от твоята длан,
разтапя се върху кожата ми.
Очите ти, дълбоки като океан,
давят ме с всеки поглед.
Реалността отново удря ми шамар.
Поле засято с мечти,
желания и страхове
като градушка опустоши.
Може би в друго време,
може би в друг живот.
Изгубих се...
Изгубих се между порива на вятъра,
между морските вълни...
Коя съм аз...?
Кой си ти...?
© Соня Николова Todos los derechos reservados