Jun 18, 2017, 3:59 AM

Изгубена 

  Poetry » Free verse
513 0 1

Снегът, по-топъл от твоята длан,

разтапя се върху кожата ми.

Очите ти, дълбоки като океан,

давят ме с всеки поглед.

Реалността отново удря ми шамар.

Поле засято с мечти,

желания и страхове 

като градушка опустоши.

Може би в друго време,

може би в друг живот.

Изгубих се...

Изгубих се между порива на вятъра,

между морските вълни...

Коя съм аз...?

Кой си ти...?

© Соня Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??