автори: gerrda & Елишка
Изгубихме се в думи непотребни,
накъсани в мълчание от дрипи
и тровехме в нелепости моментни
ронливото на чувствата си скрити.
Навътре, във пашкула от погрешност,
прибирахме недадените прошки
и стреляхме нахалост - безутешно,
в очите на разплаканите нощи.
Заплитахме илюзии от цялото
на истини, които все кървят,
изровили болезнено началото
на рано изпочупен кръстопът.
Посоките вкопахме сред калта.
Невидими останаха... и мръсни.
Умряха в нечовешка самота
и няма кой дори да ги потърси.
© Геновева Христова Todos los derechos reservados